نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده
شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و
انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و
مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت
به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین
تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.
در ایران نیز تا پیش از دوره صفویه
بوقلمون یافت نمی شد و اولین بار ارامنه ای که برای تجارت از ایران به اروپا
رفتند، بوقلمون اهلی را با خود به ایران آوردند و آن را به شاه عباس تقدیم کردند و
بعد به دستور شاه، تخم بوقلمون در خانه های ارامنه تقسیم شد تا آن ها به پرورش این
پرنده بپردازند.
برای دیدن توضیحات کامل و یا خرید پستی و یا عکس محصول اینجا را کلیک کنید .
درباره این سایت